Роналдо дјевојци послао слике голе обожаватељке

Глас Српске
Роналдо дјевојци послао слике голе обожаватељке

Кристијано Роналдо грешком је послао голишаве фотографије обожаватељке својој дјевојци Ирини Шајк, пријатељима и члановима породице.

 Наиме, познати фудбалер добио је пет експлицитних фотографија прелијепе обожаватељке из Холандије, која му је уз то послала и секси поруку. Роналдо је грешком прослиједио тај мејл свим својим контактима у адресару, укључујући дјевојку и чланове породице. На неким фотографијама лијепа дјевојка позира у уској мајици која истиче њене облине, а на њој пише "Превише врућа за тебе". У мејловима је написала Роналду да жели бити с њим и да му се диви. Осим Ирине, голишаве фотографије добиле су и остале особе у његовом адресару, пјевачица Пикси Лот, Ким Кардашијан и старлета Имоген Томас. Роналдо је од тада затрпан порукама и позивима ближњих који су збуњени овим и-мејлом.

- Сви га зову и питају о чему се ради у мејлу. Он је морао да објасни да је ријеч само о обожаватељки која му шаље фотографије и да је умјесто типке "делете" кликнуо "форњард" - рекао је извор за "Sunday Mirror".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана