Роналдињо учествује на карневалу

Глас Српске
Роналдињо учествује на карневалу

Познати бразилски фудбалер Роналдињо Гаучо својим повратком у домовину развеселио је бројне навијаче, а поклоници тог "чаробњака" ускоро ће моћи да носе и одјећу са његовим потписом.

Поводом тога Роналдињо је снимио и врло атрактивну рекламну кампању. У њој он својим потезима и головима баца у транс све навијаче Фламенга који ће, осим његових дресова, ускоро почети да носе и његову колекцију одјеће коју ради у сарадњи са познатим модним дизајнером Кристијаном Одижијеом.

Бразилац је стога одрадио атрактивно снимање на којем је техницирао пред плесачицама самбе и специјалцима наоружаним до зуба, а медијима је признао и да се спрема за познати бразилски карневал.

- У готово свакој школи самбе имам пријатеље и тешко је одбити њихове позиве. Бићу дио параде - најавио је Роналдињо.

Он је, такође, потврдио да се нада скорашњем позиву у бразилску репрезентацију, иако није био позиван у национални тим већ дуже вријеме, а све због лоше форме у којој се налазио као и раскошног ноћног живота.

- Спреман сам. Напредујем из утакмице у утакмицу и врло сам мотивисан. Једва чекам тренутак када ћу поново заиграти за своју земљу - рекао је Бразилац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана