Роналдињо лумповао до зоре

Глас Српске
Роналдињо лумповао до зоре

Импресивну партију зачињену са два гола против Јувентуса Роналдињо је просто морао да прослави лумперајком.

Дуго му је било да чека повратак у Милан, па је зато, додуше без дозволе тренера Леонарда, остао у Торину, и провео "луду" ноћ у једном бразилском клубу, гдје се осјећао баш као код куће.

Роналдињо је био у друштву земљака Реџиналда, фудбалера Сијене, али и бројних љепотица, преносе италијански медији, употпуњујући причу фотографијама веселог Бразилца. Једна од љепотица, неименована плавуша, похвалила се тетоважом на лијевом рамену - ружом, срцем и именом "Роналдо Гаучо". Карневалски амбијент понио је аса Милана, који се недуго затим обрео на бини и сјео за бубњеве, његову велику страст поред фудбала. Свједоци журке кажу да је Бразилац ударао као у трансу и да ниједан такт није могао да му промакне.

- На његовом лицу није се оцртавао умор, као да претходно није играо физички захтјевну утакмицу - био је један од коментара посјетилаца који су уживали у Роналдињовом музицирању.

Бразилац, познат по ноћним проводима због којих је често био кажњаван у прошлости, могао би да се нађе на тапету код Леонарда, који би, можда, могао да му прогледа кроз прсте с обзиром на то да, као његов земљак, разумије ту магичну привлачност самбе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана