Романа Панић стигла у Бањалуку: "Још увијек траје еуфорија"

Срна
Романа Панић стигла у Бањалуку: "Још увијек траје еуфорија"

По доласку у Београд из Бризбејна, гдје је провела два и по мјесеца у затвору због пљачкања банкомата, Роману Панић дочекале су бројне непријатности.

Између осталог и искључена јој је струја у стану у којем није боравила више од пола године. Због дуга од 27.000 динара пјевачици је обустављена испорука електричне енергије почетком јула, али она је тада била на робији у Аустралији и није ни знала за тај проблем. Када је са емотивним партнером Филипом отпутовала најприје у Италији прошле године, остали су неплаћени рачуни, који нису били велики, али се то у међувремену повећало.

Када су је 10. августа депортовали у Београд, на аеродрому ју је дочекао рођак, па су се потом заједно одвезли до њеног стана у близини Маракане. Тад је и сазнала да јој је искључена струја. Одмах је контактирала са електродистрибуцијом и питала у чему је проблем, па су јој службеници објаснили да има дуг који мора да уплати, као и поновно прикључење на бројило, што кошта око хиљаду динара. С обзиром на то да није имала електричну енергију, она је првог јутра отишла до једног кафића на Сењаку да би напунила батерију телефона, а онда су медији сазнали гдје се налази и брзо стигли до ње. Дјеловала је срећно и расположено, иако баш и није имала разлога за то.

- Зар не видите да ми је лијепо? Добро сам, хвала на питању. Срећна сам што сам дошла, још увијек траје еуфорија, узбуђена сам. Дивно је поново видјети породицу и пријатеље. Све ћемо тек да причамо, желим свима да захвалим. Доживјели смо линч, нисам још спремна да дајем изјаве о томе. То ће да кошта. Не могу све сад да кажем. Треба ми времена, желим да се слегну утисци и да дам себи времена да се одморим - казала је она тада, , преносе Novosti.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана