Романа: Мушкарац оде кад му кажеш волим те

Pulsonline
Романа: Мушкарац оде кад му кажеш волим те

Гошћа Снежане Дакић у емисији "У тренду" била је Романа Панић, а водитељка се потрудила да своју гошћу добро прошета питањима о мушко женским релацијама. Ко је мало боље слушао питања могао је да схвати да много асоцирају на Романину екс романсу са Фотосом, грчким адвокатом и успешним бизнисменом склоном авантурама и лепим женама.

 Романа се сложила да има мушкараца који се лажно представљају:

- Кажу за себе да су фрее, као да живе на другој планети, па се неће сазнати.

  А како гледаш на то да нађеш ожењеног мушкарца кој те финансира, била је упорна Снежана?

- Тужно је ако се на томе заврши. Сада су варијанте да успешан мушкарац који има добар рачун у банци треба да има жену, девојку и љубавницу.

На ову Романину изјаву Снежана се као јако зачудила, као није знала да је то сад у тренду, па је питала Роману шта је то пожељан мушкарац?

- Онај који је свој, који не подлеже трендовима, не мора да их копира, такав би био вредан помена.

Покушала је Снежана да сазна и на који начин Романа упознаје мушкарце, с којим речима јој прилазе, како јој се набацују, питала ју је да ли јој се диве или наступају онако, надрндани, али се из Романиних округлих па на ћоше одговора није могло много сазнати. Рекла је само да је жена та која бира и даје неки сигнал, или знак мушкарцу, али да она није таква, иако их разуме, да она сама не врши атак на мушкарце.

Да ли су мушкарци ловци на трофеје и да ли су са Романом зато што је позната, инсистирала је Снежана даље?

- Има свега по мало, али чим каже „немој само да нас неко слика", значи да баш хоће да му слика буде у јавности. Све су то комплексаши, њима су наметнута начела да морају да буду успјешни. Сви се плаше емоција, бјеже, ако кажеш волим те, он ће да побјегне.  

Е, ово је стварно било тужно чути. Свесна тога и Романа је закључила:
- Надам се да није патетично звучао овај разговор?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана