Ролин: Ален Делон је у животној опасности, крива његова дјеца

Танјуг
Foto: Агенције

ПАРИЗ- Француски глумац Ален Делон налази се у "животној опасности", рекла је данас Делонова бивша партнерка Хироми Ролин, оптужујући глумчеву дјецу да су обуставила његово лијечење у августу што је довело до погоршања његовог здравственог стања.

Ролин је рекла за РТЛ да су дјеца Делона, са којим је живјела од 2006. године, довела у опасност живот свога оца који је 2019. имао мождани удар.

Шездесетшестогодишњакиња јапанског поријекла навела је да се Делон осјећао веома добро прошлог јула када је избачена са његовог имања у Душију.

Ролин је истакла да је 21. новембра успјела да разговара са Делоном преко мобилног и да је тада звучао као да му понестаје дах.

"Када сам видјела стање његовог гласа, схватила сам да су прекинули лијечење", наводи Ролин.

Она је истакла да су њене страхове потврдиле изјаве Делонове ћерке Анучке и њеног адвоката који су јасно рекли да су прекинули лијечење крајем августа.

"Прошло је четири мјесеца без лијечења, шест мјесеци без медицинске контроле", истиче Ролин.

Прије него што је сукоб између чланова породице Делон избио на видјело, браћа и сестре су устали против Ролин, оптужујући је да је "злоупотребила слабости" 88-годишњег глумца, као и за насиље над угроженим лицем, а она је ослобођена тих оптужби прошле седмице.

Тужба Ролин за "клеветничко потказивање", која је поднијета као одговор на тај поступак,  такође је одбачена.

Ролин тврди да је упознала Алена Делона на снимању филма 1989. године, гдје је радила као асистент режије.

Тек од 2019. године преселила се у Души и зближила се са глумцем након што је имао мождани удар.

У међувремену дошло је до сукоба међу Делоновом дјецом, када је Ентони Делон пријавио полицији своју полусестру Анушку да је годинама скривала патњу њиховог оца и оптужио је за "подло" морално понашање, на шта је она узвратила да је Ентони, који је такође глумац, огорчен, љубоморан и осветољубив и најавила да ће да га тужи.

Богатство Алена Делона процјењује се на 245 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана