Роксанда Илинчић одијева Бонд дјевојку и Пипу Мидлтон

Глас Српске
Роксанда Илинчић одијева Бонд дјевојку и Пипу Мидлтон

Нова Бонд дјевојка, атрактивна Беренис Марлоу прикључила се армији познатих дама које су се на црвеном тепиху појавиле у некој од креација најпознатије српске дизајнерке у свијету Роксанде Илинчић.

Беренис је заблистала у свјетлоплавој хаљини Роксанде Илинчић која је савршено пратила њену фигуру пјешчаног сата. Ова љепотица већ се наметнула као једна од најзаводљивијих Бонд дјевојака посљедњих година, а француска глумица показала је да има стила управо у креацији Илинчићеве.

  Након што је обукла пола Холивуда, супругу предсједника Америке Барака Обаме, те британску принцезу Кејт, Роксандиној импресивној листи прикључила се и прицезина млађа сестра Пипа Мидлтон.
 

Пипа Мидлтон представила је прошле недјеље своју прву књигу „Celebrate” у књижари „Daunt Books ” у Лондону, а за ту прилику обукла је управо креацију српске дизајнерке.

 Хаљина за коју се Пипа одлучила је једноставног кроја,, до кољена, са занимљивим шлицем са стране.

Поред самог дизајна, оно што хаљине Роксанде Илинчић чини приступачним за велике звијезде јесте и њихова релативно повољна цијена, јер се већина модела креће између 1.500 и 2.000 долара.

  Дизајнерка је у сарадњи с колегом из грчке Мариосом Швабом недавно лансирала и посебну колекцију, која је доступна и обичним смртницама, и то у лондонским робним кућама „Debenams”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана