Рођак тврди да је Силвестер Сталоне крив за смрт свога сина

Aгенције
Рођак тврди да је Силвестер Сталоне крив за смрт свога сина

Еди Филити, рођак Силвестера Сталонеа обрушио се на славног глумца на свом Фејсбук профилу и обзнанио јавности да сматра да је управо Сталоне крив за прерану смрт Сејџа Сталонеа.

Поред тога што је написао да је Сталоне занемаривао свог сина, Еди који је иначе син Сталонеове полусестре Ане, посебно се "обрачунао" са глумчевом садашњом супругом Џенифер Флавин за коју тврди да је удаљила Сталонеа од остака породице.  

Еди је открио да је Сејџа изузетно погодило што отац није хтио да му се јави на телефон како би му пожелео срећан рођендан 6. јула, а да је за то крива Џенифер која је након удаје за Сталонеа учинила све како би га удаљила од осталих чланова фамилије.  

Еди је у међувремену уклонио све увредљиве коментаре на рачун свога ујака и његове жене, а медијима је испричао да је наступио у афекту, те да се каје због тога.

 - Учинио сам то у налету емција, морао сам себи да дам одушка. Ја имам неке своје проблеме са ујаком, али нисам желио да га увредим на овај начин и кајем се због тога - казао је Еди коментаришући смрт Сејџа Сталонеа који је преминуо прошлог петка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана