Родитељи у Холивуду: Дрогирали се и терали своју дјецу на голотињу

Агенције
Родитељи у Холивуду: Дрогирали се и терали своју дјецу на голотињу

Потези ових родитеља променили су животе њихове дјеце заувијек.

Кортни Лав

Рокерка се дрогирала хероином док је била трудна. Иако је дуго порицала, прије неколико година је признала, "Па шта сад? Нисам ни знала да сам трудна. Када знате да имате бебу која расте у вама наравно да нећете урадити нешто толико глупо", признала је Кортни. Њена и Кобејнова ћерка је данас дјевојка.

Дина Лохан

Да Дина Лохан није изалзила са својом ћерком Линдзи са којом се опијала, дрогирала и јуриле момке, можда би Линдзи данас била другачија особа. Осим што је подржавала у овом скроз погрешном начину живота, Дина јој је дозволила, па чак ју је и савјетовала да иде на пластичне операције.

Тери Шилдс

Брук Шилдс је била још малољетна дјевојчица када се појавила у "Прити бејби". Била је разголићена. Њена мајка Тери тада је дожјивела осуде јавности. На нападе, Тери је одговорила слиједеће, "Није ми сметало јер су сви ликови имали извесну дозу невиности. Редитељ није желео малу Лолиту, већ невино дијете и то је и добио." Да прича буде још гора, Тери је покушала да прода ћеркине слике из тог филма, да додатно заради.

Крис Џенер

Мама Кардашијан васпитала је све ћерке да зарађују новац тако што се разголићују. На исти начин и она саму себе промовише. Такође је објаснила својим ћеркама да све несавршености треба да исправи пластичан хирург, као и то да се све врти само око доброг изгледа и богатства које треба јавно показивати цијелом свијету.

Вуди Ален

Редитељ је више пута био оптуживан за сексуална злостављања малољетних дјевојака. Своју усвојену ћерку Сун Ју Превин је оженио и има дјецу са њом. Гора је оптужба да је ћерку Дилан Фароу, коју има из брака са Миом Фароу, сексуално напао када је имала само седам година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана