Родитељи је натерали да се уда за глумца: Љубавна прича Бранке Пујић и Драгана Јовановића пуна занимљивих детаља

Г.С.
Foto: Курир

Ћерка славног глумачког пара Бранке Пујић и Драгана Јовановића нашла се у жижи интересовања након што ју је Бранислав Лечић тужио, јер је одбила да глуми са њим.

Прича још није добила свој епилог, а Анђела Јовановић постала је главна тема у медијима.

Иначе, Анђела је јединица и круна брака Гагија и Бранке. Глумци су деценијама у складном браку, а кад су се тек упознали, нису ни слутили томе, преноси Курир.

- Истина, први пут кад сам је спазио, знао сам да ће бити моја. Морао сам мало да причекам, али вредело је - испричао је глумац у интервјуу за “Глорију”.

Гаги је Бранку освојио духовитошћу и неодољивим шармом, а упркос томе што се одупирала, на крају је пала на њега.

- Кад сам упознала Драгана, имала сам дечка. У почетку смо се дружили, био је духовит, много смо се смејали и с временом ми се увукао под кожу. Свето место нам је био први заједнички пројект и ту је наша љубав заиста кренула. Али нешто се догађало и пре тога. Сећам се, кад ме први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цео план! А мени је у почетку с њим било јако лепо, све је кренуло из дружења и спонтано прерасло у ово што имамо и данас. Најјаче су му оружје шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али и јако добар човек - испричала је Бранка пре неколико година и открила да без обзира на љубав, њих двоје о браку нису размишљали. Наиме, на тај корак одлучили су се под родитељским притиском:

- Одувек сам маштала да се никада не удам, јер ми је тај чин био страшан, али сам на крају одустала од својих ставова. Нисмо желели да правимо ни венчање, али смо под притиском родитеља поклекли. На тај корак одлучили смо се и због Анђеле, а сигурна сам да бисмо и данас били заједно без обзира на папир. Венчали смо се у мају 1992. године и то ми је био један од најлепших дана у животу. Било је веома романтично, у ресторану “Ушће” са погледом на Дунав и Калемегдан, дошли су сви наши пријатељи и родбина и сва љубав је била усмерена ка нама. Увече смо отишли на медени месец у замак Дунђерски, који је изгледао овако: нас двоје у венчаним оделима, дворац се бели на месечини, он ме носи у наручју... Просто да вам срце стане - испричала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана