Норвешка принцеза се удаје за бившег затвореника; “Испран јој је мозак”

Г.С.
Foto: Венити Фер

Норвешка принцеза Марта Луис ове суботе ће изговорити судбоносно “да” контроверзном калифорнијском исцелитељу Дуреку Верету.

Спектакуларно, тродневно славље одржаће се у најљепшем предјлу Норвешеке, селу Геирангер. Очекује се да ће 31. августа, осим норвешког краља и краљице, присуствовати представници европских краљевских породица.

Младенци су направили и посебан “дрес код”, а он подразумjева “кул и секси” одјeвне комбинације, пише “Дејли мејл”.

Што се тиче детаља свадбе, биће у латиноамеричком маниру, а званице ће имати част да се бродом возе овим бајковитим крајем, уврштеним на УНЕСЦО листи свјестске баштине.

“Невјероватно смо срећни што нашу љубав можемо да пославимо у окружењу Геирангера. Пуно нам значи што наше најдраже можемо да окупимо на мјесту које је тако богато историјом и интензивним доживљајима природе. Геирангер је савршено мјесто за прихватањее наше љубави”, написала је 52-годишња принцеза.

Како је све почело?

Многи се питају како је норвешка принцеза упознала човјека који је неколико пута био у затвору и који се, до сусрета са њом, изјашњавао као бисексуална особа...

Па, ево и како...

Упознао их је заједнички пријатељи прјне шест година у Калифорнији. Путовање је било једна врста терапије за Марту, јер је 2019. године њен бивши супруг, познати норвешки писац Ари Бехн, извршио самоубиство. Чини се да су принцеза и шаман врло брзо “кликнули”.

Дурек је то појаснио изјавом да су њих двоје “старе душе које су се упознале у претходном животу у древном Египту”, наводи “Дејли мејл”. Вјерили су се прије две године, а принцеза је тада лијепу вијест подијелила на свом званичном профилу на Инстаграму.

Откако се 2019. светом прочуло да је чланица норвешке краљевске породице у вези с Дуреком, огласила се његова отуђена мајка, 81-годишња Верушка Урукарт и упозорила јавност да је њен син “опасан и да је принцези испрао мозак”.

 

Додала је и да њихова породица није тако имућна како Дурек покушава да прикаже у својој аутобиографији из 2019. “Спирит хакинг: схаманиц кеyс то рецлаим yоур персонал поњер”, пише норвешки магазин “Се ог Хøр”. Појаснила је да је његов отац Давид Бенџамин Верет био предузетник који је банкротирао - и то два пута.

Међутим, што су критике због везе са 49-годишњим шаманом биле оштрије, принцеза му је све више и више била наклоњенија. Норвешки краљ и Харалд В и краљица Соња су морали да одустану, те су, нерадо, прихватили везу своје ћерке са контроверзним шаманом, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана