Робин довео дилера дроге на синов рођендан

Агенције
Робин довео дилера дроге на синов рођендан

Изношење непријатних детаља из брачног живота бившег пара Пауле Патон и Робина Трика не престаје, а након што је глумица оптужила мужа за породично насиље над њиховим сином Јулијаном, сада наставља да говори о његовом зависничком понашању, те свему лошем што је усљед тога поред њега доживјела.

Паула је жестоко кренула у борбу за старатељство и ријешила да открије све тајне, па признала да је Робин био зависник од дроге и секса. Према судским извјештајима, глумица је рекла да се Трик са зависношћу борио још од почетка њиховог брака, а да му је дилер дроге био добар пријатељ, који је чак присуствовао прослави петог рођендана њиховог сина 2015. године.

Оно због чега га још терети је његово невјерство, па је 41-годишња звијезда испричала низ детаља о његовим подухватима, наводећи и да је 2013. године имао интимне односе са странкињом у хотелу у којем су тада сви заједно породично одсјели. Према њеним ријечима, пјевач јој је касније признао да је без заштите водио љубав са још седам жена, али врхунац је био када га је "ухватила на дјелу" током доделе МТВ награда.

Пар сати након провокативног плеса на сцени са Мајли Сајрус, Паула је отишла у њену собу, да би тамо затекла мужа у кревету са двије голе жене.

- Напустила сам хотел, лутала сам улицама Њујорка и звала брата плачући - признала је глумица.

Очајна Паула се након свега развела, а сада жели да се самостално брине о сину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана