Роберт Патинсон најсексепилнији мушкарац

Агенције
Роберт Патинсон најсексепилнији мушкарац

Глумац Роберт Патинсон је четврту годину заредом најсексепилнији мушкарац на планети у избору читалаца магазина "Гламур", јавиле су агенције.

Патинсон је засад једини који је ову ласкаву титулу освојио четири пута заредом. Звијезда филма "Осветници" Том Хидлестон је други, а Џони Деп трећи.

У анкети је учествовало 40.000 људи коју су међу првих десет најсексепилнијих мушкараца на планети сврстали још и Роберта Даунија Џуниора, звијезду серије "Вампирски дневници" Пола Веслија, затим Yејмса Мекавоја и Хенрија Кавела.

Међу првих пет су и Мајкл Фасбендер и Бенедикт Камбербач, познат по улози Шерлока Холмса у истоименој серији.

Патинсон, иако је најсексепилнији мушкарац, такође је јако емотиван јер је  опростио својој дјевојци Кристен Стјуарт превару са редитељем Рупертом Сандерсом. На крају се испоставило да је у питању била "мала" криза и непромишљеност младе глумице. Роберт је ријешио да опрости превару и да повјерује Стјуартовој да се тако нешто више никад неће поновити.

Пар би требало да се заједно појави на премијери филма "Тњилигхт: Бреакинг Доњн - парт 2" у новембру, а у медијима се проширила прича да је читава афера Стјуарт-Сандерс изрежирана како би се подигла гледаност посљедњег наставка саге "Сумрак".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана