Роберт Патинсон лудо заљубљен

Агенције
Роберт Патинсон лудо заљубљен

Популарни холивудски глумац Роберт Патинсон већ неко вријеме је срећно заљубљен, али своју романсу углавном чува далеко од очију јавности.

Ово правило прекршио је када се са вјереницом ФКА тњигс појавио на премијери свог новог филма "Lost city of З" у Лондону. Они су још једном поносно показали колико сјајно изгледају заједно.

Славни пар је изгледао веома заљубљено док је позирао окупљеним новинарима, размјењујући њежности на црвеном тепиху. Пјевачица је била обучена у црни комбинезон, док је Роберт носио савршено скројено одијело у плавој боји.

У авантуристичкој акционој драми рађеној по истинитој причи о истраживачу који нестаје у прашумама Амазона, поред Патинсона, улоге тумаче и Чарли Ханам и Сијена Милер.

- Он је најбољи мушкарац с којим је она икад била, а исто вриједи и обрнуто. Роб је јако романтичан па је свако мало изненади цвијећем, писмима или пјесмама, које пише само за њу - открио је анонимни извор близак пару. 

Њихова веза објелодањена је прије двије године, а пјевачица, са правим именом Талија Дебрет Барнет, прва је озбиљна веза за Патинсона послије прекида с Кристен Стјуарт, с којом је био три године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана