Роберт Патинсон и Кристин Стјуарт у вези

Глас Српске
Роберт Патинсон и Кристин Стјуарт у вези

Иако је холивудски филм "Млад мјесец" тотални хит, чини се да фанове широм свијета више занима јесу ли главни глумци Роберт Патинсон и Кристин Стјуарт у љубавној вези или не.

У децембру прошле године згодни Роберт је за "Тин" магазин изјавио да између њих двоје постоји повезаност, али само пословна. У мају су их папараци уловили како заједно напуштају
један концерт у Ванкуверу. Такође су виђени како заједно одлазе са додјеле филмских награда МТВ-а. Њихово се дружење наставило и преко љета када су "ухваћени" у шопингу у Ванкуверу. Према ријечима присутних дјеловали су врло блиско. 
У недавном интервјуу за "Harper´s Bazar" Патинсон је изјавио како се особе попут Кристин не сусрећу често. Неколико дана касније снимљени су како се држе за руке приликом укрцавања на авион на париском аеродрому.

Ни Кристин није хтјела ништа да открије новинарима.

- Нећу вам ништа рећи! Свака претпоставка може бити тачна. Можда смо заједно. A можда и нисмо. A можда сам ја хомо оријентисана, па та опција дефинитивно отпада - рекла је Кристин за "Entertainment Weekly" неколико дана прије премијере филма "Млад мјесец" у Лос Aнђелесу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана