Роберт де Ниро носи чарапе током секса

Агенције
Роберт де Ниро носи чарапе током секса

Лос Aнђелес - Глумица и модел Керол Мароли тврди да је Роберт де Ниро носио чарапе док је водио љубав са њом седамдесетих година у Холивудском хотелу, преносе агенције.

Керол је рекла да су имали аферу која је трајала само дијве недјеље, и да је Роберт де Ниро носио чарапе током вођења љубави, што је она преписала његовом “слободном духу”.

- Док смо водили љубав није престајао да ме гледа у очи. Имао је тетоважу лептира што сам ја много касније повезала са његовим слободним духом. И све вријеме током секса није скидао чарапе - написала је глумица у својој посљедњој књизи.

Она је такође у књизи детаљно писала о својој вези и вјеридби са сином легендарног умјетника Пабла Пикаса, Клаудом, као и о аферама са Ричардом Гиром и Питером Селерсом, који ју је подсјетио на велику панду јер је длакав.

- Љубила сам га по цијелом његовом длакавом тијелу. Имао је длаке свуда. Чак и на леђима. Свиђало ми се. Подсјетио ме је на великог панду. Мислим да је превише мрзио себе. Алкохол је успијевао то да замаскира и да га ослободи сопствених демона - навела је Керол.

Керол је признала да је цијели живот путем афера са познатима покушавала да замаскира лоша осјећања која има према сама себи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана