Рита Ора коначно проговорила о Робу Кардашијану

Агенције
Рита Ора коначно проговорила о Робу Кардашијану

Све популарнија британска пјевачица открила је да је страховала да ће јој Роб "уништити"каријеру када је почео да шири беспотребне лажи о њој након раскида.

Рођени брат Ким Кардашијан напао је пјевачицу на Твитеру прошлог децембра када је рекао да га је за годину дана варала са "скоро 20 типова".

Ора каже да Робов јавни излив бијеса "није њен начин терапије" након раскида, као и да све то говори о његовој "менталној нестабилности".

"Не изговарам ствари због којих не желим да привучем пажњу", рекла је Ора за Look – "У мом свијету те приче нису битне. Твитер вам може уништити живот. Након раскида излагање емоција у јавности није мој стил терапије, али претпостављам да свако другачије реагује. Треба да сједнете и добро размислите да ли сте ментално стабилни прије него што одете на Твитер".

Ора, која је у посљедње вријеме довођена у везу са најбољим пријатељем Дејвида Бекама, каже да жели да поново пронађе љубав упркос бурном раскиду са Кардашијаном.

"Осјећај усамљености је ужасан. Вољела бих да имам дечка. Свеједно ми је чиме се бави докле год ме засмијва. Обожавам да се смијем", закључила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана