Рики Мартин: Жене ме и даље опсједају

Глас Српске
Рики Мартин: Жене ме и даље опсједају

Пјевач Рики Мартин, који се у марту прошле године путем свог блога јавно изјаснио као хомосексуалац, открио је за магазин "Closer" да жене и даље покушавају да га одведу у кревет.

- Имам дечка и два сина, па ипак, жене се и даље труде да ме заведу - рекао је отац усвојених близанаца, Матеа и Валентина, које је у августу 2008. године родила сурогат мајка.

Згодни пјевач је открио да му жене говоре лијепе ствари и описују шта би вољеле да раде са њим.

- То је заиста супер, али ја нисам заинтересован - додао је он.

Рики Мартин је у прошлости излазио са припадницама љепшег пола, укључујући телевизијску водитељку Ребеку де Aлбу, са којом је у више наврата био у вези, током 14 година.

Након што је недавно јавно открио своју сексуалну оријентацију, Рики Мартин је преко "Твитера" добио пријетње смрћу. A када је непозната особа написала "Ускоро ће сви плакати, јер ћеш бити мртав", пјевач је обавијестио полицију.

Пријетња се догодила уочи његовог концерта у Лондону, који је пјевач одрадио професионално без обзира на околности. Рики Мартин (39) четири године је у вези са својим дугогодишњим партнером Карлосом. Пјевач је изразио жељу за браком, а волио би да се ожени у родном Порторику, иако он и његов партнер још о томе нису разговарали.

- Смијешно ми је то јер Карлос и ја о томе нисмо разговарали, али таква питања новинари ми у посљедње вријеме често постављају - рекао је Рики Мартин и додао да он и партнер разговарају о вјенчању онда када виде написе по новинама.

- Волио бих да постоји опција за моје вјенчање у Порторику, али то још неће бити могуће што је за мене смијешно - закључио је пјевач те додао да се ствари у свијету полако, али сигурно мијењају - рекао је згодни пјевач.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана