Рики Мартин: Срећан сам хомосексуалац

Глас Српске
Рики Мартин: Срећан сам хомосексуалац

Латиноамерички пјевач Рики Мартин (38), који је некада жарио и палио на сцени, али и шармирао младе дјевојке широм свијета, на својој интернет страници отворено је признао да је хомосексуалац.

Рики Мартин је рекао да је схватио да је хомосексуалац током писања мемоара, а и да су му синови отворили очи. Пјевач је двојицу синова добио преко сурогат мајке 2008. године и за сада није познат њен идентитет као ни датум рођења дјеце.

- Са поносом могу рећи да сам врло срећан хомосексуалац - написао је Мартин на свом блогу www.rickymartinmusic.com.

У својој објави, која се на интернету појавила у понедјељак, Мартин истиче како је прије неколико мјесеци одлучио да напише мемоаре, а то га је довело ближе ономе што описује као "прекретницу у животу".

Мартин је додао да је тајну чувао и по савјету људи из свог окружења који су били увјерени да би откривање могло да му уништи каријеру.

- Пишући о своме животу дошао сам врло близу своје истине, а то је нешто вриједно славља - напомиње Мартин који је своју каријеру започео у бој бенду "Менудо", послије чега се одвојио као соло умјетник у деведесетим годинама прошлог вијека и постао тинејџерски идол.

Објављивањем првог албума на енглеском 1999. под именом "Ricky Martin" с два велика хита "Livin' la vida loca" и "She's all I ever had", Мартин се лансирао до звјездане славе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана