Рикелме покушао да преотме дјевојку саиграчу

Глас Српске
Рикелме покушао да преотме дјевојку саиграчу

У свлачионицу Бока Јуниорса као да је пала бомба, тренер Aбел Aлвес дао је оставку, атмосфера међу играчима је ужарена, а наводно је чак дошло и до физичког обрачуна најбољег стријелца у историји клуба Мартина Палерма те капитена Хуана Романа Рикелмеа.

Као да све то није довољно, у јавност је процурила и информација која се брзином муње проширила интернетом и креирала нови фудбалски секс-скандал. Кривац за аферу је опет бивши играч Барселоне и Виљареала, Рикелме, који је из Европе, чини се, донио лоше навике. Без пардона је, у стилу Џона Терија, покушао да отме дјевојку свом саиграчу Паблу Мучу с којим дијели свлачионицу.

У средишту скандала се, "ни крива ни дужна", нашла Лули Фернандез, аргентински модел и хостеса, којој се Рикелме набацивао порукама иако је знао да хода с његовим саиграчем. Све је изашло у јавност послије дописивања двојице аргентинских новинара на друштвеном сајту "Твитер" и гласине су стигле до Лулиног момка Пабла Муча, који је од управе Бока Јуниорса одмах затражио санкције за капитена екипе.

Водство клуба се оглушило на његове захтјеве, баш као што се и прелијепа Aргентинка оглушила на Рикелмеова "упуцавања" због којих је упала у проблеме. Но, ту сигурно није крај ове приче, поготово ако се сјетимо ријечи Карлоса Тевеза након што је у Енглеској избио секс-скандал у чијем је средишту био Џон Тери.

Нападач Манчестер Ситија, који је одрастао у једном од најгорих квартова Буенос Aјреса, поручио је Терију:

- Да си то направио у мом насељу, био би мртав - рекао је својевремено Тевез.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана