Ријанина љубавница: Секс је дошао изненада

Гла
Ријанина љубавница: Секс је дошао изненада

Поп пјевачица Ријана вјероватно ће или умријети од смијеха или ангажовати тим адвоката који ће покушати да зауставе излазак књиге у којој ће њена наводна љубавница испричати све пикантерије о њиховој тајној лезбијској вези.

Наиме, Таја Бартон, наводна бивша љубавница двадесетдвогодишње Ријане, спремна је да напише књигу о детаљима везе са пјевачицом, која ће, била то истина или не, свакако утицати на њену каријеру. Бартон ће у књизи до детаља описати наводну лезбијску везу, а један амерички портал већ доноси исјечке из најављене књиге.

- Упознао нас је заједнички пријатељ. Тада још нисам пребољела прекид са бившом дјевојком, па ми је разговор са Ријаном много помогао. Секс је дошао изненада. Иако није био дио мог плана, Ријана се није обазирала на то што нисам била расположена - пише дјевојка, а онда њени описи постају експлицитнији.
- Бацила се на мене, кренула доље и пружила ми ужитак. Нисам је зауставила. Кад сам доживјела врхунац, наставила је да разговара са мном као да се ништа није догодило. Она није тражила ништа заузврат - пише Бартонова у књизи.

Ријана се још није огласила поводом ових изјава наводне љубавнице, а сви који је знају тврде да иако је тренутно сама, никада није имала проблема са проналажењем мушкараца, а све што тренутно жели је секс. Када су је новинари послије раскида са играчем бејзбола Метом Кемпом упитали шта највише жели у новој години, Ријана је кратко и јасно одговорила - секс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана