Ријанин нови спот забрањен у 11 земаља VIDEO

Глас Српске
Ријанин нови спот забрањен у 11 земаља VIDEO

Поп атракција са Барбадоса, пјевачица Ријана, ових дана увелико жели да скрене пажњу на себе и нови албум "Laud", којим је гласно поручила да јој је досадио имиџ добре дјевојке.

Њеним честим промјенама фризуре, секси сценским наступима у оскудним крпицама, па све до јаркоцрвене куштраве косе и хаљина на цвјетне узорке, због којих је неко могао помислити да Ријана више нема намјеру да промовише имиџ проблематичне дјевојке, наставља да шокира свјетску музичку јавност.

Иако се ни посљедњих година није појављивала као добра дјевојка, Ријана те етикете свеједно жели да се ријеши, што је јасно поручила и у споту за нову пјесму "S&M", који је пун контроверзи, те су га забранили у чак 11 азијских земаља, па MTV сада, наводно, размишља о неком реиздању, са мало мање зачињеним сценама.

У споту је пјевачица објекат посматрања психолога који покушавају да установе шта са њом није у реду, односно вуче ли неке проблеме везане уз свог тату и зашто се непрестано упушта у везе са лошим момцима. Познатог блогера Переза Хилтона удара по гузи и води га на повоцу, док се овај пресрећан што се креће четвороношке, појављује у бијелом латексу, гута банану и симулира секс са лутком.

У складу са спотом, и ријечи пјесме такође граниче са вулгарношћу, а већ стандардно говоре о дивљем сексу и насиљу који пјевачицу узбуђују. Спот се не препоручује млађим од 18 година.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана