Ријана жели дијете са Крисом Брауном?

Aгенције
Ријана жели дијете са Крисом Брауном?

Како медији наводе, љепотица са Барбадоса и њен старо-нови дечко Крис Браун планирају да имају бебу.

Пјевачица је питала челнике своје издавачке куће када ће имати слободног времена како би затруднила са Крисом, тврди “Closer” магазин.

“Они су само зурили у њу. Сви су били шокирани. Али, она неће имати слободног времена до 2014. године!”, наводи извор за поменути магазин.

Да се подсjетимо, 8. фебруара 2009. године на вече 51. додjеле Греми награда р’н’б пjевач Крис Браун брутално је претукао Ријану, након чега је осуђен на условну казну и друштвено корисни рад. Он је своју казну од 1.400 сати рада одрадио много раније.

Иако су медији спекулисали да су се претходне три године тајно виђали, извjесно је да су Ријана и Крис нераздвојни посљедњих пар недјеља. Штавише, она је недавно путовала у Њемачку гдје се он налази на турнеји, а о томе свједоче и бројне заједничке слике које се могу видјети на њиховим званичним Твитер профилима.

Међутим, Ријанина мама Моника јако је љута на своју ћерку, али у исто вријеме и уплашена због могућности да се историја понови - “Звала је Ријану и драла се на њу, питајући се шта ради са својим животом. Рекла јој је да не губи вријеме на Криса постављајући јој питање ‘Да ли је он мушкарац са којим желиш да имаш дијете?’”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана