Ријана завела Џејка Џиленхала

Агенције
Ријана завела Џејка Џиленхала

Изгледа да је Ријана коначно пронашла момка који може да прати њен темпо живота, а први дејт им је био, ни мање ни више, него на боксерски меч.

Ријана је тамо усликана са глумцем Џејком Џиленхалом, који ће у свом наредном филму тумачити боксера који се бори за титулу.

Џејк је недавно раскинуо са својом дјевојком управо због овог филма, с обзиром на то да је више времена проводио у теретани него с њом.

Али док једном не смркне, другом не сване, па је тако Ријана успјела да искористи прилику и одмах "резервише" Џејкову љубав.

Наиме, управо је репер Џеј Зи организовао праву посластицу за љубитеље бокса у "Медисон сквер гардену", једној од најчувенијих њујоршких арена, а међу његовим званицама су се нашли неки подједнако чувени гости.

У првом реду се сједјели Ријана и Џејк и проводили се као никада у животу. Љепотица са Барбадоса је била одушевљена чињеницом да овај глумац у успону толико добро познаје бокс, али и све присутне, јер се руковао и поздрављао са свим познатим боксерима и њиховим тренерима.

Он је све вријеме објашњавао Ријани правила бокса, као и све остале ствари које су јој употпуниле угођај. РиРи је била толико одушевљена да се све вријеме смијала, а потом се толико унијела у борбе које су се одвијале пред њеним очима да је почела да скаче и жестоко бодри своје фаворите.

Чини нам се да ће РиРи убудуће чешће посјећивати овакве догађаје, с обзиром на то да је вече провела у одличном друштву. Не чуди што амерички медији већ шушкају да између ње и Џејка има нешто више од пријатељства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана