Ријана жали због помирења са Крисом

Глас Српске
Ријана жали због помирења са Крисом

Иако је прије само неколико дана популарна пјевачица са Барбадоса Ријана на свом "твитер" профилу објавила да јој је "мука да више говори о Крису Брауну", у интервјуу за магазин GQ ипак се осврнула на пропалу везу. Наиме, Ријана је изјавила да себи никада неће опростити то што је и послије малтретирања остала у вези са Крисом. Почетком 2009. године пјевачицу је Браун физички напао, кратко пошто су се због пријашњих психичких малтретирања помирили.

- Била је то ситуација за коју сам увијек говорила да нећу дозволити да ми се деси. То је нешто за шта бих свим дјевојкама препоручила да одмах прекину, али, ето, ја сам буквално сједјела у тој ситуацији - рекла је Ријана.

Вратила се и у дјетињство те споменула проблеме и малтретирање у породици кроз које је као мала пролазила.

- Свједочила сам физичком малтретирању моје мајке и обећала себи да никада нећу допустити да се тако нешто деси и мени, а десило се управо исто. Када се сада осврнем, смета ми то што нисам одмах видјела гдје та веза иде - закључила је пјевачица.

Она је додала да није жељела да детаљи напада "процуре" у медије.

- Прије свега што ми се догодило, била сам само мала дјевојчица са једног острва која је пјевала поп музику. Било је лако мислити да сам "плитка" и да имам све. Чинило се као да нисам имала никаквих проблема. A онда одједном експлозија. Сви су били изненађени да виде да и ја имам проблема - казала је Ријана и додала да је имала и превише поноса те да би увијек радије пала "на главу" него допустила да је неко види да плаче.

- Нисам ни особа која би жељела да је други сажаљевају. Жао ми је што сви знају за ово што се десило и не желим да будем упамћена по томе - истакла је пјевачица са Барбадоса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана