Ријана упецала Џастина Тимберлејка

Глас Српске
Ријана упецала Џастина Тимберлејка

Поп звијезде Џастин Тимберлејк и Ријана, који тренутно сарађују на њеном новом албуму, наводно су у романтичној вези, преноси британски "Метро".

Иако је 28-годишњи пјевач већ двије године у вези са глумицом Џесиком Бил (27), у посљедње вријеме проводи много времена са пјевачицом са Барбадоса, невезано за њихову пословну сарадњу.
Њих двоје су претходно већ сарађивали на Ријанином трећем албуму "Good Girl Gone Bad", а сада проводе доста времена заједно и ван студија.
Извор близак сајту "Show spy" навео је да су у Њујорку Џастин Тимберлејк и Ријана (21) неколико пута виђени како се понашају веома присно и да је, између осталог, Ријана чак извела Џастину "плес у крилу".
- Џастин и Ријана се виђају већ неколико недјеља. Она му се јако свиђа, тако да је само питање времена када ће он оставити Џесику - изјавио је неименовани извор близак Ријани.
Трачеви о њиховој наводној вези су се први пут појавили када је глумица и пјевачица Линдзи Лохан, преко сајта "Твитер", оптужила Тимберлејка да је невјеран, јер је виђен како плеше са мистериозном дамом.
Представници Ријане и Тимберлејка нису жељели да коментаришу ове наводе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана