Ријана тужи бившег власника куће

Глас Српске
Ријана тужи бившег власника куће

Популарна пјевачица подигла је тужбу од 6,9 милиона долара након што је вила коју је купила 2009. године имала велики водоводни квар. Ријана тужи бившег власника виле на Беверли Хилсу због кварова у водоводу и других конструкцијских дефеката након што је кућа у јануару прошле године захваћена олујом. Према документима који се налазе на лосанђелеском суду, вода је процурила у више соба због чега је вила била "онеспособљена за живот".

Продавачица тврди да није знала нити за један већи квар на имању, али Ријана тврди да она лаже и да је знала за проблеме. Уз бившег власника пјевачица тужи и надзорника радова, агенцију за продају некретнина и инжењере који су икад имали икакве везе са кућом.

Барбадошанка тврди да је "стварна вриједност имања у тренутку куповине, кад се у обзир узму значајни конструкцијски недостаци, милионе долара мања" од износа који је она за њу платила.

Млада звијезда са Барбадоса у велељепну вилу у брдима Беверли Хилса уселила се у септембру 2009. године. Кућа која се простире на 1.000 квадратних метара посједује чак осам спаваћих соба, десет купатила са таваницама високим око десет метара, ту је и неизоставни спа-центар са сауном и парним купатилом, велика библиотека, пространа кухиња и кућни биоскоп.

Ријана је кућу обезбиједила најмодернијом технологијом за надзор, те је била ван домета папараца чак и док се купала у великом базену. Пјевачица је успјела да приликом куповине спусти цијену куће за три милиона долара, а као свој главни аргумент навела је нестабилну ситуацију на тржишту некретнина и глобалну економску кризу. Међу Ријаниним комшијама су нека од најзвучнијих имена Холивуда попут Џенифер Aнистон, Кортни Кокс, Миле Јововић и Тома Круза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана