Ријана Швеђане назвала Норвежанима

Агенције
Ријана Швеђане назвала Норвежанима

Стокхолм - Популарна пјевачица је приликом наступа на фестивалу “Peace&Love” у Шведској заборавила у којој држави се налази, што је изазвало бијес обожавалаца који тврде да је била под утицајем дроге и алкохола, јављају свјетске агенције.

Осим што је на наступ каснила 45 минута, Ријана је током концерта обраду пјесме Боба Марлија “Redemption Song” посветила Норвешкој, помијешавши двије скандинавске државе.

Пјевачица је жељела да подсјети на екстремисту Брејвика који је прошле године у Норвешкој убио 77 људи, што је, очекивано, изазвало бијес шведских обожавалаца.

“Борланг није Осло, а Брејвик овдје никог није убио. Aли, хвала што си дошла”, “Стварно ми се не гледа надрогирана Ријана. Ко јој је дозволио да наступа оваква”, “Ријана је очигледно под утицајем дроге, а ипак су јој дозволили да наступа пред дјецом и омладином. То је одвратно и срамотно”, само су неки од коментара на “Твитеру”.

Међутим, како пише “Дејли мејл”, оправдање Ријаниног конфузног понашања могло би се наћи у чињеници да је послије дуге и тешке болести умрла њена бака Доли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана