Ријана раскинула са Кемпом

Глас Српске
Ријана раскинула са Кемпом

Откако је прије седам дана дошла на родни Барбадос, популарна пјевачица Ријана је вријеме проводила у друштву породице и пријатеља, а момку Мету Кемпу није било ни трага ни гласа. Послије годину везе пар је раскинуо, а то су потврдили и пријатељи славне пјевачице.

- Раскинули су током посљедњих неколико седмица, а њој је једноставно било свега доста - потврдио је извор близак Ријани. Пјевачица је утеху пронашла у дружењу са пријатељима и породицом, са којима је протеклих дана уживала у сунцу и мору. Везу са Кемпом, играчем бејзбола, започела је у децембру прошле године, а својевремено је признала да је тешко одржавати везу на даљину. Док је Кемп већину времена проводио у Лос Aнђелесу, гдје живи, Ријана је због бројних обавеза путовала по цијелом свјету.

- Заиста је тешко јер смо стално далеко једно од другог током године и обоје имамо захтјевне распореде, па зна бити гадно понекад, али шта је, ту је - својевремено је изјавила Ријана, којој је веза са Кемпом била прва послије раскида са Крисом Брауном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана