Ријана проглашена женом године

Глас Српске
Ријана проглашена женом године

Италијански магазин "Вог" прогласио је популарну пјевачицу Ријану женом године.

Љепотица са Барбадоса ласкаву титулу понијела је због свог хуманитарног рада, успјешне музичке каријере и умијећа суочавања са озбиљним проблемима у свом приватном животу, што је и показала након што је изашла из проблематичне везе са Крисом Брауном.

- Независна и енергична млада Робин Ријана Фенти (23) је жена године по нашем избору и то не само због гласова читалаца, већ прије свега због њеног борбеног духа, захваљујући којем је са Барбадоса стигла на врх музичких листа и самостално створила успјешну каријеру - наведено је у саопштењу "Вога", преносе амерички медији.

Из "Вога" су додали да је Ријана, неоспорно, најбољи кандидат за поп-краљицу.

- Она је успијевала да гради каријеру упркос бројним проблемима у приватном животу, од проблема са оцем који је зависник од дрога, до успјешног превазилажења везе са Крисом Брауном, који је био насилан према њој - навео је "Вог".

Пјевачица је насловну страну престижног магазина први пут красила у септембру 2009. године.

Током своје каријере подржавала је бројне кампање против рака дојке, укључивала се у акције помоћи гладнима, болеснима и унесрећенима.

Ријана је каријеру започела у седамнаестој години, албумом "Music of The Sun". Услиједили су хитови "Pop De Replay", "SOS" и "Unfaithful", којима се пробила на свјетску музичку сцену и постала славна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана