Ријана приказала своју прву колекцију у Лондону

Танјуг
Ријана приказала своју прву колекцију у Лондону

Поп пјевачица Ријана представила је своју прву колекцију гардеробе на Лондонској недјељи моде, а ревију су могле да виде само одабране званице.

Колекција је плод успјешне сарадње поп звијезде и британског бренда ''River Island'', а пjевачица је уз звуке хип-хопа и дим на сцени представила колецију у којој нема ничег шокантног или разузданог ако се узме у обзир да је колекцију радила пjевачица која на својим наступима носи провокативну одjећу, пренijеле су агенције.
Забавна колекција намењена је младим женама и у њој су се нашли уски комади одjеће од жерсеја и хаљине које откривају мало више од ногу.

Већина комада одjеће који су приказани имају монохроматски изглед и једнобојни су, а заступљене су боје - загасито црвена, жута, морнарско плава, црна.
У колекцији доминирају материјали од сатена, жерсеја, а неке кратке сукње направљене су од тексаса и упарене су са кратким топовима и мајицама са кратким рукавима.

Ријана се, такође, потрудила да направи неколико елегантних хаљина које су претежно црне са бијелим цвјетним шарама. Пјевачица се на крају ревије поклонила публици необично стидљива, али срећна и насмијана. На себи је имала кратку црну хаљину. Ријанина колекција би требало почетком марта да се нађе у Британији, САД и Јапану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана