Ријана подстиче насиље

Глас Српске
Ријана подстиче насиље

Ријана се ових дана нашла на удару јавности због спота у којем приказује “хладнокрвно убиство”.

Само седам дана након што је Удружење родитеља Aмерике оптужило за “перверзан наступ на додјели 'Билборд' награда”, пјевачица се поново нашла у центру пажње због приказивања сцена насиља у свом новом споту.

У споту за пјесму “Man down” приказано је како Ријана убија мушкарца који је покушао да је силује. Убрзо послије емитовања спота Удружење родитеља које брине о емитовању садржаја неприкладног за дјецу, оптужило је пјевачицу да је приказала “хладнокрвно убиство на телевизији”.

Ријана се убрзо огласила на “Твитеру” гдје је покушала да објасни разлог за приказивање експлицитних сцена.

- Овај видео само носи снажну поруку и намијењен је дјевојкама попут мене - написала је пјевачица која је и сама била жртва насиља и додала: Хвала вам на подршци и хвала фановима који су 'укапирали' о чему причам.

Удружење родитеља мисли другачије.

- Ријанина прича са Крисом Брауном и њен статус звијезде дају савршену могућност да пјевачица пренесе важну поруку о насиљу у породици и жртвама силовања. Умјесто да поручи жртвама да потраже помоћ, она снима спот у којем говори о освети на најгори могући начин - пише у саопштењу Удружења.

Нису се побунили само забринути родитељи, већ и Група за медијска права “Indzstry Ears”.

- Да је Крис Браун снимио спот у којем убија жену, свијет би стао! Није требало да уради ово - рекао је предсједник групе Пол Портер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана