Ријана оперисала подбрадак

Глас Српске
Ријана оперисала подбрадак

Да ли јој је то заиста потребно? Aко није ишла код пластичног хирурга откуд јој онда ожиљци испод браде? Питају фанови, а и свјетски медији, али пјевачица, наравно, ћути.

Ријанин наступ на "В" фестивалу је био и више него занимљив, јер умјесто у њено извајано тијело сви су гледали у два мала ожиљка испод браде који подсјећају на оне који остају послије операције подбратка или корекције браде.

Прошле године су папараци примијетили да има ожиљак на горњој усни, али је кривица за њега приписана физичком нападу Криса Брауна на славну пјевачицу 2009. године. Ови ожиљци су међутим највјероватније заслуга естетског хирурга, али их је Ријана вјешто крије.

Откуд јој ожиљци, пјевачица још није открила јавности, али британски медији тврде да их није имала у октобру прошле године када се појавила у емисији "Џ Фацтор", па сматрају да је пјевачица, која има тек 23 године, ипак радила неке естетске корекције.

И док таблоиди брује о ожиљку, она крстари Средоземљем на јахти чије изнајмљивање седмично кошта невјероватних 200.000 фунти.

Пјевачица на јахти има сав комфор за 12 људи, козметички и салон за масажу, двије кабине за пресвлачење, ресторан и пет палуба за сунчање.

Уз "спортове на води", Ријана се побринула да пријатеље забави и пјевајући и плешући. Ноћи су наравно резервисане за проводе у VIP ноћном клубу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана