Ријана не жели да носи трудничку одјећу

ГС
Foto: Агенције

Иако су многи мислили да Ријана сама смишља своје стајлинге током трудноће, пјевачица истиче да има стилисту који због њених захтјева не спава.

Популарна пјевачица и новопечена милијардерка Ријана позирала је за насловницу Вога и још једном поносно показала како изгледа у осмом мјесецу трудноће. Ипак, умјесто да комплименте добија на рачун изгледа, Ријана се константно сусреће са негативним коментарима на рачун модних комбинација.

Бура коменатара настала је када се Ријана појавила у тангама и скроз провидној хаљини, а таман кад су сви мислили да је то све, пјевачица се појавила у мушким боксерицама, док труднички стомак уопште није прекрила, јавља Миндо.

Она је, коначно, у најновијем интервјуу за магазин Вог-е, говорила о мајчинсвту, а дотакла се и, сада већ, добро познатог трудничког стила.

"Кад сам сазнала да сам трудна, помислила сам: 'Нема шансе да ћу куповати одјећу у дијелу за труднице'. Жао ми је, превише ми је забавно да се дотјерујем. Нећу допустити да тај дио мене нестане само зато што се моје тијело мијења", рекла је Ријана.

На помињање фармерица за труднице Ријана је заколутала очима. Како каже, ако то није нешто што је носила прије трудноће, онда то није нешто што ће носити сада. И док су многи мислили да је пјевачица сама осмишљавала своје стајлинге, она открива је за њен труднички стил задужен стилиста.

"Знам да не спава јер се моје мјере дословно могу мијењати из сата у сат. Заправо, сигурна сам да ће након овога тражити повишицу. Надам се да смо успјели да дефинишемо оно што се сматра пристојним за труднице. Моје тијело тренутно ради невјероватне ствари и тога се нећу срамити. Ово вријеме треба бити слављеничко. Зашто бих скривала своју трудноћу?", објаснила је пјевачица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана