Ријана на инфузији због исцрпљености

Глас Српске
Ријана на инфузији због исцрпљености

Пјевачица са Барбадоса отказала је концерт у Малмеу због јаког грипа и лошег општег стања.

Након што је због јаког грипа морала да прима инфузију, Ријана је добила савјет од љекара да направи паузу и мало одмори од посла како би се опоравила.

Ријана је до посљедњег момента била спремна да одржи концерт, али на крају је ипак била принуђена да откаже концерт у Малмеу који је био заказан за 31. октобар.

- Ријана стално излази и пије. Ниједног тренутка се не одмара потпуно. Све вријеме проводи у студију, на бини и по клубовима. Доктори су забринути за њу. Мора да узме одмор од свега и да се опусти и одмори, у противном ће јој имуни систем постати слаб и склон тежим инфекцијама - рекао је неименовани извор магазину "Де Сан".

Пјевачица је завршила у болници на инфузији, а на свом "Твитер" налогу се извинила својим фановима јер је морала да откаже наступ због болести.

- Извињавам се свима који су дошли у Малме да виде мој шоу. Заиста сам се радовала што ћу наступати пред свима вама. Било би нам дивно... Засигурно много боље него грип и прехлада што су ме снашли. Много ми је жао што нисам у могућности да будем ту - написала је пјевачица и окачила своју фотографију на којој прима инфузију.

У току је четврта концертна турнеја пјевачице са Барбадоса по Европи на којој промовише свој пети албум "Лоуд".

Турнеја је почела у јуну у Балтимору а завршава се у децембру у Лондону.

Требало је да Ријана (23) јуче да одржи и концерт у Стокхолму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана