Ријана: Мој отац је злостављао мајку

Глас Српске
Ријана: Мој отац је злостављао мајку

Ријана је први пут јавно објелоданила да је њен отац био физички насилан према њеној мајци, те да је био овисник о тешким дрогама.

Ријана је открила и да је отац Роналд Фенти издао тиме што таблоидима продаје приче о њој за велики новац.

Пјевачица је у интервјуу за најновији број америчког "Вогуеа" открила да је њен отац први пут продао хрпу лажи америчким таблоидима када је физички напао њен тадашњи дечко Крис Браун.

"То је било први пут. Послије напада мој отац је продао хрпу лажи. У тим ме тренуцима није ниједном назвао да упита како сам, јесам ли жива, баш ништа. Све што је учинио било је то да је зарадио хрпу новца на рачун моје несреће. Сада је направио исто - изјавила је Ријана.

Овог пута Роналд Фенти је медијима продао Ријанине фотографије из дјетињства, што му је двадесеттрогодишња пјевачица прилично замјерила.

- Чујеш грозне приче о људима који издају своје славне пријатеље, али никада не мислиш да ће ти исто учинити сопствени отац. Очеви би требало да штите своје кћери - изјавила је Ријана.

Подсјетимо, популарну пјевачицу је прије двије године њен тадашњи дечко Крис Браун физички напао и нанио јој теже тјелесне повреде због којих је Ријана наводно морала отићи и на естетски захват како би уклонила трагове повреда.

Послије препирке пјевач је претукао Ријану, а од силних удараца које је задобила Ријана се чак онесвијестила, што није зауставило бијесног Криса да настави са ударцима. Када је дошла свијести, Крис је већ био ухапшен, а она од натечености није могла да отвори очи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана