Ријана љута на оца

Глас Српске
Ријана љута на оца

Млада пјевачица Ријана љута је на свог оца Роналда Фентиа због коментара које је давао медијима, а тицали су се њене свађе са тадашњим дечком Крисом Брауном. Оптужује га да јој је окренуо леђа и стао на Крисову страну, а највише му замјера што је на свему томе добро зарадио.

Ријана је признала да се лоше осјећала када је отац у њено име давао интервјуе и изјаве за медије, док се она скривала од јавности и тадашњег дечка који је злостављао.

- Направио је нешто врло узнемирујуће и погрешно. Мени је окренуо леђа, а медијима давао изјаве и информације о цијелој ситуацији. Још су му и платили - рекла је узнемирена пјевачица у интервјуу за једну радијску емисију у Лос Aнђелесу.

Она је додала да је цијела ситуација врло потресла и наљутила, поготово зато што са оцем већ неко вријеме није у добрим односима.

- Свађа се догодила на једној турнеји. Увриједио је неке људе у аутобусу, на шта сам ја реаговала и послала га кући. Нисам мислила да ће тако лоше завршити - каже Ријана.

Послије свађе у аутобусу, пјевачица се више није чула са својим оцем. Каже да му се безброј пута јављала, али он није хтио да разговара с њом. С друге стране, Ријанин отац тврди да је он тај који безуспјешно покушава да ступи у контакт с њом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана