Ријана купује клуб на Острву

Агенције
Ријана купује клуб на Острву

Једна од најљепших пјевачица свијета Ријана одавно је позната као велики љубитељ фудбала, али чини се да се за вријеме Свјетског првенства у Бразилу у потпуности заљубила у најважнију споредну ствар на свијету и жели да купи клуб.

Ријана ће на родном Барбадосу основати спортску академију, а с нападачем Челсија Дидијеом Дрогбом се повезала јер жели да купи мањи фудбалски клуб у Енглеској. Иако су пријатељи мислили да ће Ријанина опсједнутост фудбалском игром престати послије Мундијала, изгледа да су се преварили.

"Мислили смо да ће њена жеља да уђе у фудбал нестати временом, али смо се преварили. Сада постаје јасно да је озбиљна у намјери да купи клуб", рекао је један од пријатеља пјевачице, који је додао да је Енглеска за пјевачицу друга кућа, мада жели да инвестира и у један спортски клуб у Лос Анђелесу.

Пјевачица је ватрено навијала за вријеме Свјетског првенства за репрезентацију Бразила све до дебакла у полуфиналу против Њемачке (1:7). Затим је у финалу стала на страну "елфа", који је постао првак свијета побједом над Аргентином. Репрезентативцима Њемачке је одушевљено честитала на побједи, позирала с њима на слављу и држала побједнички пехар у рукама.

Ријана није једина од познатих личности које су заинтересоване да купе клуб на Острву. Репер Снуп Дог је неколико пута казао да је заинтересован за куповину Глазгов Ренџерса, а Пи Диди је 2010. преговарао о куповини Кристал Паласа зато што му се свидјело име клуба.

Легенда Холивуда Том Хенкс је велики фан Астон Виле и једно вријеме је важио као потенцијални купац, док је Силвестер Сталоне неколико пута виђен на утакмицама Евертона, чији власник је желио да буде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана