Ријана исмијана након наступа на свадби, којег је наплатила шест милиона евра

Кликс
Foto: Г.С.

Након што је објављено да је Ријана присуствовала луксузној свадби сина индијског милијардера испливали су снимци њеног наступа за који је исмијана јер је дјеловала незаинтересирано.

Свјетска музичка звијезда за наступ на вјенчању Ананта Амбанија и Радхике Мерчант плаћена је чак шест милиона еура. Узевши у обзир новац који је издвојен за њен наступ, дјелује да пјевачица није одушевила перформансом, а на мрежама су писали како дјелује као да је апсолутно није брига.

Снимке с наступа преплавиле су друштвене мреже, а на неким од њих се може видјети како једва плеше и дјелује прилично незаинтересирано, преноси Кликс.

„Ријана је заиста показала да ће одрадити минимум, узети чек и отићи“, гласио је један од твитова у којима прозивају пјевачицу.

Њен наступ укључивао је 19 пјесама, а наводно је била плаћена око 60.000 евра по минути.

Њен наступ у петак навече започео је тродневно славље за које се процјењује да је коштало невјероватних 140 милиона евра.

Током наступа Ријана се захвалила породици Амбани и честитала младенцима, а напосљетку је и због честитке наишла на осуде и исмијавања јер није изговорила њихова имена правилно.

„Ријана је плаћена милионе и још увијек није у стању правилно изговорити њихова имена“, прозвали су је у једној од објава.

Такође, фанови су је прозивали јер годинама чекају на њен албум наводећи да за нову музику нема времена, али да стигне пјевати индијском милијардеру.

Отац младожење је индијски милијардер Мукеш Амбани, а Форбес је његово богатство процијенио на више од 110 милијарди долара. Он је најбогатија особа у Азији и 11. најбогатија особа на свијету.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана