Ријана искеширала 12 милиона долара за вилу

Агенције
Ријана искеширала 12 милиона долара за вилу

Да је популарна пјевачица Ријана добро уновчила своју славу, показује куповина још једне луксузне некретнине. Љепотица са Барбадоса купила је суперлуксузну вилу у Калифорнији.

Музичка звијезда, након што је недавно купила кућу на Барбадосу својој мајци, сада је "искеширала" 12 милиона долара и за здање у Pacific Pllisadesu, предграђу Лос Ангелеса.

Огромна вила има седам спаваћих соба, девет купатила, базен, те бројне друге садржаје. Ријана ће сада на миру моћи да организује своје разуздане забаве по којим је позната, јер је кућа окружена густом храстовом и јаворовом шумом, тако да бука неће сметати комшијама. Лоша страна виле је мали гаражни простор у који могу стати само четири аутомобила.

Што се тиче признања за свој рад, Ријана је добила неколико музичких награда, укључујући награду "World Music Awards" 2007. за најпродаванијег женског поп извођача, као и "American Music Award" за најбољег поп/рок женску извођача. У јануару 2010. године добила је два "Гремија" за сингл "Run This Town" из 2009. године.

Осим по музичким успјесима Ријана је позната и по љубавним неуспјесима. Везу са пјевачем Крисом Брауном раскинула је због тога што је он био насилан према њој. Међутим, од октобра ове године поново су заједно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана