Ријана или Бијонсе стижу у Београд на финале „Х фактора”

Agencije
Ријана или Бијонсе стижу у Београд на финале „Х фактора”

Умјесто шоуа „Ја имам таленат”, од ове јесени гледаћемо популарни „Х фактор”. Аудиције почињу 20. августа, а на финале, како је потврђено из Лондона, стиже или Ријана или Бијонсе.

Са побједником „Џ фактора” у Комбанк арени пјеваће или Ријана...

- Овај шоу , „Џ фактор” продукцијски је на много вишем нивоу од шоу програма “Ја имам таленат” који смо успешно радили неколико сезона. Заиста екслузивно можемо да објавимо да ће са победником „Џ Фактора” на финалу које ће бити одежано у „Арени” певати Ријана, Бијонсе или нека од звезда њиховог ранга. То нам је управо потрврђено из Лондона. Ми заиста имамо велики шоу пред собом. Прве сезоне ћемо радити елиминационе емисије из студија у Шимановцима али већ од следеће сви елиминациони концерти одржаваће се у Арени - каже Сандрина Андић, директорка продукције МБК која је четири сезоне успешно радила шоу „Ја имам таленат”.

Аудиције за кандитате почињу 20. августа, а „Х фактор” гледаћемо од јесени сваког понедељка током пет мјесеци, од октобра до фебруара. На аудицијама ће бити изабрано 120 учесника, од којих ће у великом финалу остати 12 најбољих. Четири члана жирија одабраће четири групе којима ће бити ментори.

Прву групу ће чинити бендови, другу дјевојке до 25 година, трећу момци до 25 година, а посљедњу соло пјевачи старији од 25 година. У 11 емисија са живим наступима, сваке недјеље ће испадати по један такмичар, а финална емисија у којој ће се два кандидата борити за побједу одржаће се у “Арени”. 


Овај велики свјетски шоу осмислио је Стивен Кауел, творац и шоуа „Ја имам таленат”, који је кроз ово музичко такмичење створио велики број звијезда. Побједник такмичења добија еклузивни музички уговор са компанијом “Сони”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана