Ријана и Бијонсе одушевиле наступима

Глас Српске
Ријана и Бијонсе одушевиле наступима

Џастин Бибер и Еминем су доминирали на овогодишњим "Билборд" музичким наградама.

- Имам тек 17 година и сваки дан ми је невјероватан јер сам у могућности да видим и насмијем тако много људи - изјавио је Џастин Бибер након што је освојио "Билбордов" златну статуу за новог умјетника, који је био само један од шест које је освојио те вечери, а међу којима се нашла и награда за најбољи поп албум.

Иако је, попут Бибера, освојио шест "Билбордових" златних статуа, Еминем се на додјели није појавио у MGM гранд дворани у Лас Вегасу у недјељу навече, али послије секси заједничког наступа Ријане и Бритни Спирс, те спектакуларног наступа Бијонсе, која је наступила са десетинама својих "клонова", већина публике је заборавила да се репер није појавио на додјели.

Пјевачица са Барбадоса Ријана отворила је шоу у Лас Вегасу извођењем пјесме "S&М" са свог петог албума.

Ријана је освојила чак три награде, укључујући ону за најбољег женског извођача. Међу награђенима су се нашли и Кети Пери, Тејлор Свифт, "The Black Eyed Peas " и "U2", а Бијонсе је примила посебну "Миленијум награду".

"Билбордове" награде додјељују се на основу листа популарности, топ листа албума и синглова, као и турнеја, преузимања са интернета и популарности на друштвеним мрежама. Овогодишња додјела награда је прва послије пет година паузе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана