Ријалити шоу породице Кардашијан ће изгледа трајати вјечно?

Агенције
Ријалити шоу породице Кардашијан ће изгледа трајати вјечно?

Крис Џенер мајка познате старлете Ким Кардашијан и уједно једна од учесника ријалити програма "Keeping Up With the Kardashians", је рекла да ће прекинути са снимањем програма оног момента када било код од чланова више не буде хтио да снима, односно кад више не буде био срећан због тога.

Ријалити постоји од 2007. године и приказује се на каналу "Е!", а Крис Џенер има и потписан уговор са члановима породице који учествују у њему.

Ипак, Џенерова је недавно за британски магазин "ОК!" рекла како не намјерава никога да присиљава да настави са снимањем и да оног момента када било ко од чланова буде желио да напусти шоу то може слободно да уради, али да ће то уједно значити и гашење емисије.

"На самом почетку смо се сви сложили да снимамо све док нам буде било забавно. До сад се нико није жалио", рекла је Џенер која је потврдила да се сви учесници још увијек лудо забављају снимајући интимне детаље из свог живота.

Оно што ће сигурно многе запрепастити је чињеница да Кардашијанови не планирају крај свог ријалитија већ се припремају да укључе и нове чланове породице, а један од њих је и репер Кање Вест.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана