Ричард Брансон обријаних ногу у улози стјуардесе

Глас Српске
Ричард Брансон обријаних ногу у улози стјуардесе

Милијардер Ричард Брансон изгубио је опкладу са власником авиокомпаније "Ер Aзија" Тонијем Фернандезом и мораће јавно да обрије ноге и да послужује у авиону као стјуардеса.

Побједник аукције у хуманитарне сврхе мораће да издвоји најмање 650.000 долара за част да га услужи оснивач и власник компаније "Вирџин атлантик".

Брансон ће уручити жилет једном од 160 путника на специјалном хуманитарном лету од Лондона до Куала Лумпура 1. маја и тада ће бити обучен у униформу стјуардесе.

Брансон и Фернандез су се опкладили да ће њихови тимови из "Формуле 1" сезону завршити на листи испред оног другог, а да ће онај ко изгуби бити стјуардеса у компанији побједника. Фернандезов тим нашао се за два мјеста изнад Брансоновог.

- Као запослени компаније "Ер Aзија" Ричард ће морати да се повинује стандардима, а у то спада и бријање ногу - рекао је Фернандез и нагласио да ће Брансону дозволити да задржи браду, али се очекује да ће 60-годишњи бизнисмен обући високе потпетице и ставити шминку те обављати свакодневне дужности стјуардесе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана