Ри­бе­иро за­сје­ни­ла Ли­му

Агенције
Ри­бе­иро за­сје­ни­ла Ли­му

Ла­ис Ри­бе­иро је Бра­зил­ка, а при­је не­го што је пос­та­ла "Ви­кто­ри­јин ан­ђео" при­ча­ло се да је одби­ла при­мамљиву по­ну­ду тог мо­дног брен­да. "Кри­ла" је ипак ста­ви­ла, у дру­ги план је ба­ци­ла Адри­ја­ну Ли­му, а њен се­ксе­пил не мо­гу да оспо­ре ни нај­ве­ћи хеј­те­ри.

Ла­ис за­ис­та има ти­је­ло секс бом­бе. При­ро­да пре­ма њој јес­те би­ла из­да­шна, али ова Бра­зли­ка, ко­ја ових да­на сни­ма за "Ви­кто­ри­јас си­крет", има и ма­лу тај­ну.

- Стал­но ми­јењам ре­жим вје­жбања. То мо­же да бу­де све - од бо­кса до јо­ге. Имам и се­дмо­го­дишњег си­на и играње с њим ми је ис­то врста тре­нин­га - ре­кла је Ла­ис.

Ова та­мно­пу­та ма­не­кен­ка је ро­ђе­на у ма­лом мјес­ту Пиауи у Бра­зи­лу. Си­на је ро­ди­ла са 19 го­ди­на, а де­чко јој је ко­шар­каш Џаред Хо­ман ко­ји жи­ви у Тур­ској.

Ка­да је до­би­ла ди­је­те би­ла тек на по­чет­ку ка­ри­је­ре, син ни­је жи­вио с њом већ с њеним ро­ди­тељима у Бра­зи­лу. Та­да га је ви­ђа­ла сва­ка че­ти­ри мје­се­ца.

- Сва­ки пут ка­да по­сли­је че­ти­ри мје­се­ца до­ђем он ме за­грли, увла­чи ми се у ко­фер и же­ли да кре­не са мном - изја­ви­ла је та­да Ла­ис.

Са­да је ма­лог Але­ксан­дра пре­се­ли­ла код се­бе у Њујорк, а ко­ле­ги­ни­ца­ма ко­је до­би­ју дје­цу је пре­по­ру­чи­ла да их до­је јер то "по­ма­же да се брзо из­гу­би ки­ла­жа".

Од за­ра­ђе­ног нов­ца је ку­пи­ла ку­ћу у Бра­зи­лу и мо­тор ко­ји за­је­дно са си­ном во­зи сва­ки пут ка­да пу­ту­ју ку­ћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана