Ревијом посвећеном Слађани Милошевић отворена недјеља моде у Београду

Танјуг
Ревијом посвећеном Слађани Милошевић отворена недјеља моде у Београду

БЕОГРАД - “ Perwoll Fashion Week ” отворен је синоћ модном ревијом, која је омаж плевачици Слађани Милошевић (1955-2024), пред бројним поштоваоцима моде у Хангару у Луци Београд. Догађај је отворио директор ове манифестације Ненад Радујевић који је пожелео добродошлицу на “фантастично путовање које траје 47 година, колико је трајала каријера Слађане Милошевић”.

-Памтимо њену сјајну музику, али и то што је била модни камелеон. Својом појавом и аутентичношћу заслужила је и награду Београдске недеље моде за допринос и развој модне уметности - рекао је Радујевић.

Према његовим рзгечима, кључна је култура сјећања која је окупила 50 дизајнера који ће, инспирисани ликом Слађане Милошевић, представити своје креације.

Програм који се одржава 54. пут почео је нумером “Без наде” коју је извела пјевачица Зое Кида, док су модели и познате личности поред ње, прошетали аутентичне креације.

До 25. октобра посјетиоци имају прилику да погледају бројне умјетничке, продајне и текстилне изложбе, ревије и пратеће програме.

Поред тога, у прилици су да уживају у презентацијама домаће ауторске моде, етаблираних дизајнера, али и младих талентованих нада. (

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана