Репер закаснио на концерт па бацио хрпу новца у публику VIDEO

radiosarajevo.ba
Репер закаснио на концерт па бацио хрпу новца у публику VIDEO

Американци су овог викенда пратили финалну утакмицу НФЛ-а, највеће професионалне лиге америчког фудбала на свијету, која носи популарни назив Супер Боул.

И док су неки с ишчекивањем славили предстојећи спектакл, репер Пост Малоне је одлучио да у једном клубу у Мајамију подигне слављеничку атмосферу на потпуно нови ниво.

Он је наступао у клубу 11Миами, који је отворен 24 сата дневно. Због пљуска је мало закаснио, па се извинио присутнима и захвалио што су дошли на његову забаву упркос киши и лошим пјесмама, како их је сам назвао.

Репер није дошао на наступ празних руку, па је припремио кутије пуне новчаница у износу од 50.000 долара. Почео је редом засипати и даривати новцем све присутне у клубу, тврдећи да је то његов обичај током изласка, пише "Унилад", а преноси "Радиосарајево.ба".

Искористио је прилику и јавно изјавити саучешће породици недавно погинулог кошаркаша Кобија Брајанта и његове кћерке Ђиане. Снимак на којем Пост Малоне дијели новац освануо је на Инстаграм профилу клуба 11Miami.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана