Разводи се један од најпопуларнијих српских парова

Агенције
Разводи се један од најпопуларнијих српских парова

Славни пар Нина и Бранислав Лечић одлучили су да се разведу након шест година брака.

Глумац и водитељка су недавно прославили годишњицу брака, у којем су добили сина Лава, а вијест о разводу потврдили су за магазин "Hello":


"Овом приликом обраћамо се јавности да је обавестимо да смо предали документа за споразумни развод после осам година заједничког живота. Одлучили смо да заједнички обавестимо јавност о томе, зато је наш брак од почетка био под медијском пажњом и мислили смо да је најбоље да онда и прекид такође буде јаван. На овај корак смо се одлучили не зато што нам је присуство у медијима икада пријало, већ зато што смо свесни чињенице да је у нашем браку јавност увек постојала, па зато не можемо ни овом приликом да је прескочимо.

Свесни да у животу постоје и добре и лоше вести, ми смо очигледно затворили круг, почевши са добром, сад морамо да вам кажемо и лошу. На сву срећу за нас она није толико лоша, јер смо и једно и друго цивилизовани људи, тако да ћемо остати пријатељи и савезници у великом послу одгајања нашег дивног Лава. Знајући да ће све занимати разлози за развод, после дугог промишљања и сами осетивши потребу да једно другом, па и вама то артикулишемо, дошли смо до закључка да је разлаз данак овом времену, у којем се нисмо подједнако снашли.

Нисмо успели да одржимо заједницу и поред великог труда, због вероватно уобичајеног разлога - удаљили смо се због пословних обавеза и обостраног одсуства од куће и тако се лагано отуђили, готово неприметно. Због свега што је у овом браку било дивно и лепо, не желимо појединачно додатно да се оглашавамо по овом питању и зато смо саставили ову изјаву. Молимо новинаре овим путем, да нас више поводом ове теме не контактирају", кажу Нина и Бранислав Лечић за "Hello".

Пар се вjенчао у октобру 2010. године послије двије године забављања, а медији су вези придавали велику пажњу због разлике у годинама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана