Разводи се Исидора Бјелица

Alo.rs
Разводи се Исидора Бјелица

Списатељица Исидора Бјелица и редитељ Небојша Пајкић, разводе се након скоро двије деценије заједничког живота.

Пар који је важио за најстабилнији на јавној сцени, за сада је остао недоступан за коментар, али је списатељица у недавном интервјуу, који је дала за “Ало!”,  говорила о разводу.

“Небојша полако пуца. Да нисам овако ограничена временом, па да га ослободим себе на суду. Много му је тешко. Разумијем ја то. Тешко му је, као Вили и Лаву, зато се трудим да понекад се склоним, отпутујем код пријатељица. Има тренутака када ми се плаче и ја тада плачем. Имам право на то”, рекла је Исидора недавно у интервјуу за “Ало!” у којем је говорила кроз какве све потешкоће пролази током своје борбе са опаком болешћу.

Осим тога, Исидора је говорила и о томе како је њена болест утицала на породицу.

” Данас породице пуцају због немаштине, тешке борбе за живот, стреса, биједе а када на то додате најтежу опаку болест која буквално све разори онда није чудо што људи не могу даље. Проблем је што су болесни и њихове породице препуштени сами себи, што ако не умреш брзо постајеш персона нон грата јер нико не жели да се подсјећа да живот мозе бити тако окрутан и биједан. Ми живимо у цивилизацији гдје се све брзо изгустира па и људска бол и патња.. Ако не умреш брзо постајеш досадан, патетичан и гњаватор… Инстант зивот, инстант љубав инстант смрт. Страшно је шта рак уради свакој породици. Са друге стране свако има свој капацитет издржљивости и то се не може никоме замјерити. Сви смо ми само крхки људи… Добар дио моје патње произлазио је из мог романтицног погледа на свијет и људе, ето ни болест да ме скине са тога. Гледаћу да се негдје склоним да не сметам никоме”, рекла је Исидора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана