Разводе се Огњен Амиџић и Данијела Димитровска: Обратили се саопштењем

Г.С.
Разводе се Огњен Амиџић и Данијела Димитровска: Обратили се саопштењем

Када је 2009. године угледао Данијелу, тада ожењени Амиџић је схватио да је она жена са којом жели да проведе остатак живота.

Три године касније су се и вјенчали, али је љубав опстала само деценију, а Огњен проживљава репризу брачног бродолома.

Аутор и водитељ Огњен Амиџћ и топ модел Данијела Димитровска, обратили су се јавности саопштењем да се разводе. Иако су дјеловали као складан пар, без трзавица и скандала, изненада су обоје одлучили да наставе даље, али соло.

"Желимо да вас обавестимо да смо одлучили да се разиђемо, а одлуку о разводу смо донели заједно. Ми ћемо остати у пријатељским односима зарад интереса нашег сина, а овим поводом се више нећемо оглашавати, нити давати изјаве. За наш развод није крива трећа особа, па нема места додатним спекулацијама. Захваљујемо се свим медијима на досадашњој сарадњи и молимо вас да поштујете одлуку да не говоримо о овој теми" - рекли су Огњен и Данијела у заједничком саопштењу за медије.

Претходно Амиџић је био ожењен Милицом Марковић, коју је упознао на послу. Венчали су се 2006. године у манастиру Каона код Шапца, а развели већ 2010. године када су се такође јавности обратили заједничким саопштењем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана